Manuell svetsare / Robot svetsare sökes

2024-06-15
Manuell svetsare / Robot svetsare sökes

Om Tjänsten

Vår svetsavdelning består idag av både manuell svetsning och robotsvetsning.

Tjänsten är heltid och arbetstiden är belagt på dagtid.

Maskinparken består av 5 manuella svetsstationer för Mig/Mag och Tig Svetsning samt 2st ABB svetsrobot celler.

Som robotoperatör hos oss arbetar du med ställ och drift av våra svetsrobotar. Viss programmering och underhåll av robotsvetsprogram.

 Som manuellsvetsare utför du både häftning, svetsning och efterbearbetning. 

Tjänsten innebär att man både köra manuell svetsning och vara robotoperatör.

Vem är du?

Vi söker i första hand dig som har god erfarenhet av manuell- och robotsvetsning. Du som söker bör ha några års erfarenhet både av MIG/MAG-/ och TIG-svetsning.

För att klara tjänsten behöver du ha goda kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik och materialkännedom samt gilla problemlösning och klara av att arbeta i ett högt tempo. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga då vi jobbar i team. Som person är du noggrann, självgående och kvalitetsmedveten. Truckkort är meriterande. Du är vidare en lagspelare som vill ha kul på jobbet tillsammans med oss. För att förstå ritningar och instruktioner så krävs svenska i tal och skrift.

Mer information?

För mer information välkommen att kontakta Jonas Sigvardson 0370-378381 eller besök vår hemsida.

www.rkas.se    jonas@rkas.se

Din ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

info@rkas.se

Om R-KÅS AB

Vi har fokus på legotillverkning av tråddetaljer i dimensioner från Ø2-16 mm i stål och rostfritt. Vår specialitet är trådbockning i CNC-styrda maskiner och tillverkning av trådringar samt svetsade trådnät i olika storlekar.

För att underlätta er vardag ytterligare erbjuder vi ett helhetsansvar och levererar fler och fler helt färdiga systemleveranser. Det kan innebära beställning av kompletterande detaljer av svetsarbeten, ytbehandling, packning och logistik. Vi ombesörjer alltså även ytbehandling och packning av produkter.