Personal till efterbearbetning sökes

2024-05-15
Personal till efterbearbetning sökes


Om Tjänsten

Vår efterbearbetnings avdelning består idag punktsvetsning, pressning, borrning och trådbockning i manuella bockbord.

Tjänsten är heltid och arbetstiden är belagt på dagtid.

Maskinparken består olika typer av pressar, bockbord pelarborrmaskiner samt stuk- och punktsvetsar.

På Efterbearbetningen jobbar man med det mesta, så som att göra en färdig detalj från en rak tråd till att bearbeta tråden från de CNC styrda maskinerna. Montera plåtdetaljer eller någon plastdetalj ihop med tråden. Vara behjälplig på övriga avdelningar med ex packning av detaljer, efterplock i CNC styrda maskiner samt operatör vid robotsvetsen.

 Tjänsten innebär ett varierat arbete mellan de olika maskinerna och avdelningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare industriell erfarenhet och med fördel har arbetat i verkstadsmiljö.  Fördel om du har ett intresse av att arbeta med ritningsläsning, mätteknik och gilla problemlösning.

 För att lyckas i rollen krävs förmågan att arbeta noggrant och strukturerat. Vidare behöver du ha lätt för att ta till dig instruktioner och ny information samt att utifrån dessa självständigt kunna fatta beslut.

 Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga då vi jobbar i team. Som person är du noggrann, självgående och kvalitetsmedveten. Truckkort är meriterande. Du är vidare en lagspelare som vill ha kul på jobbet tillsammans med oss. För att förstå ritningar och instruktioner så krävs svenska i tal och skrift.

Mer information?

För mer information välkommen att kontakta Jonas Sigvardson 0370-378381 eller besök vår hemsida.

www.rkas.se    jonas@rkas.se

Din ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

info@rkas.se

Om R-KÅS AB

Vi har fokus på legotillverkning av tråddetaljer i dimensioner från Ø2-16 mm i stål och rostfritt. Vår specialitet är trådbockning i CNC-styrda maskiner och tillverkning av trådringar samt svetsade trådnät i olika storlekar.

För att underlätta er vardag ytterligare erbjuder vi ett helhetsansvar och levererar fler och fler helt färdiga systemleveranser. Det kan innebära beställning av kompletterande detaljer av svetsarbeten, ytbehandling, packning och logistik. Vi ombesörjer alltså även ytbehandling och packning av produkter.